top of page

Wellnessmalli -voittajat 2019-2023

b39b1ad0-4944-4318-bd43-5fd98a543529.JPG

Wellnessmalli 2023

Ann sophie martinez

”Rakastan kokeilla uusia asioita ja haastaa itseäni, jonka takia päätin hakea kisaan. Koin myös vahvasti, että kisa oli minun näköiseni ja minulla olisi sille paljon annettavaa. Nautin sisällöntuottamisesta todella paljon ja se on minulle hyvin luontevaa. Kisan aikana palo, usko ja itsevarmuus omaan tekemiseen ja itseeni ihmisenä vahvistui.

 

Halusin päästä vaikuttamaan omana itsenäni ja minun näköisellä sisällöllä. Olen valmis kehittymään monipuolisesti ja hyödyntämään kisakaudella opittuja taitoja omien unelmieni saavuttamiseksi. 

 

Näiden asioiden myötä haluaisin myös rohkaista sinua menemään kohti niitä unelmia. Jos sinua kiinnostaa vaikuttaminen ja sisällöntuotanto, niin kisa antaa mahtavat lähtökohdat siihen ja pääset myös verkostoitumaan upeiden ihmisten ja ammattilaisten kanssa. Muista uskoa itseesi!”

@lovesopa

 

1H7A3007.jpg

Wellnessmalli 2022
JADE SEIKKULA

”Entisenä kilpaurheilijana en olisi koskaan osannut kuvitella itseäni mukaan tällaiseen kisaan. Lähdin kuitenkin rohkeasti kokeilemaan ja päästyäni toukokuussa 2022 Wellnessmalli -kilpailun finaalikymmenikköön, ensimmäisestä päivästä lähtien tuntui siltä, että tämä on ihan mun juttu ja muhun uskotaan.

 

Sain kisasta uuden liekin ja uskon omaan tekemiseen sekä somessa, että omassa elämässä vaikeiden aikojen jälkeen, kun suunta oli aiemmin aivan hukassa. Wellnessmalli -kisa oli yksi mun elämäni kohokohdista, enkä unohda sitä koskaan.

 

Jos haluat saada itsevarmuutta omaan juttuun ja verkostoitua samanhenkisten tyyppien kanssa (ehkä jopa löytää elinikäisiä ystäviä), suosittelen ehdottomasti hakemaan kisaan mukaan!”@jadeseikkula

1H7A1802.jpg

Wellnessmalli 2021
Roosaliina Sunikka

"Koin pitkään monissa tilanteissa kuulumattomuuden tunnetta, mutta osallistuttuani Wellnessmalli -kilpailuun minusta tuntui, että olin tullut kotiin.

Yhteisöllisyys sekä samanhenkiset ihmiset tekivät koko Wellnessmalli -kisakaudesta ikimuistoisen. Kisa rohkaisia minua perustamaan oman podcastin sekä etenemään omalla someurallani.

Parasta on se, että ympärilläni on kannustava tiimi ja voimme yhdessä tehdä unelmistamme totta!"


@roosaliina_

1H7A7867.jpg

wellnessmalli 2020
josefiina lahtinen

"Wellnessmalli-kilpailu oli käänteentekevä tapahtuma mun omassa elämässäni. Itseluottamukseni nousi todella paljon ja uskon, että en olisi mistään muusta saanut samalaista kokemusta.

Jos sua kiinnostaa sosiaalinen media ja hyvinvointi, niin nyt on oikea aika ottaa ensimmäinen askel kohti sun unelmaa!"

@josefiinalahtinen


 

2.jpeg

wellnessmalli 2019
VEERA KÖNÖNEN

"Wellnessmalli -kilpailu oli ehdottomasti yksi elämäni upeimmista kokemuksista. Tapasin mahtavia ihmisiä sekä kisa toimi loistavana ponnahduslautana urallani!

 

Nykyään teen työkseni sosiaalista mediaa, Personal Trainerin töitä,  verkkovalmennuksia sekä toimin Wellnessmalli -kilpailun kisakoordinaattorina.

Houstaan myös VillitWellnessMimmit podcastia hyvän ystäväni, Wellnessmalli 2019 finalistin Tiia Maarasen kanssa. Saan tänä päivänä tehdä työkseni sitä mistä oikeasti nautin ja mistä aiemmin vain unelmoin.

 

Jos sinua kiinnostaa työllistyä somessa ja hyvinvointi on sinulle tärkeää, niin suosittelen ehdottomasti hakemaan kisaan mukaan.

Mottoni onkin: Omalla asenteella pääsee pitkälle!"


@veerakononen

bottom of page