Wellnessmalli -kilpailU

1H7A7666.jpg

HAKUAIKA 1.2.-13.3.2022

Wellnessmalli -kilpailu on Suomen suosituin ja raikkain hyvinvointikilpailu,

Haemme hyvät elämäntavat ja positiivisen ajattelumaailman omaavaa valovoimaista persoonaa, joka on rohkea ja loistava esikuva kaiken ikäisille.

Wellnessmalli
 tulee toimimaan hyvinvointialan vaikuttajana sekä sosiaalisessa, että perinteisessä mediassa. Sporttisuus ja iloinen elämänasenne huokuu nykyajan Wellnessmallista. 

Wellnessmalli -finalistit pääsevät tekemään yhteistyötä ja verkostoitumaan ajankohtaisten brändien sekä yritysten kanssa.

Alla Wellnessmalli 2022 -kilpailun hakuohjeet!

Seuraa myös somessa: @wellnessmalli.fi

fit 1-22.jpg

HAKUOHJEET 2022

1. Kirjallinen hakemus:

Nimi, ikä, paikkakunta, Instagram-tili ja muut aktiiviset somekanavasi.

 

2. Esittelyvideo:

Kuvaa tuomaristolle max. 5 min mittainen video, jossa kerrot lyhyesti itsestäsi sekä miksi sinut pitäisi valita Wellnessmalli 2021 -castingiin. Miten erotut muista, mitkä ovat vahvuutesi ja mitä annettavaa sinulla olisi Wellnessmalli -kilpailussa?

3. Laita liitteeksi myös kasvo- ja kokovartalokuvat.

 

Huom!

Älä lähetä videotiedostoja suoraan sähköpostiin, vaan lataa videosi esim. YouTubeen tai Google Driveen ja laita meille suora linkki. Muista myös tarkistaa kuvan laatu ja, että ääni kuuluu kaikissa klipeissä hyvin ja selkeästi. 

 

Lähetä hakemuksesi 13.3.2022 mennessä osoitteeseen info@wellnessmalli.fi

 

Ilmoitamme jatkoon päässeille henkilökohtaisesti sähköpostitse viikolla 11.

1H7A1421.jpg

wellnessmalli 2021 VOITTAJATWellnessmalli 2021
Roosaliina Sunikka @roosaliina_


2. Sija
Iida Haveri @iidahaveri


3. Sija
Jutta Båtman @juttabatman

1H7A7867.jpg

wellnessmalli 2020
josefiina lahtinen

"Wellnessmalli-kilpailu oli käänteentekevä tapahtuma mun omassa elämässäni. Itseluottamukseni nousi todella paljon ja uskon, että en olisi mistään muusta saanut samalaista kokemusta.

Jos sua kiinnostaa sosiaalinen media ja hyvinvointi, niin nyt on oikea aika ottaa ensimmäinen askel kohti sun unelmaa!"

@josefiinalahtinen


 

2.jpeg

wellnessmalli 2019
VEERA KÖNÖNEN

"Wellnessmalli -kilpailu oli ehdottomasti yksi elämäni upeimmista kokemuksista. Tapasin mahtavia ihmisiä sekä kisa toimi loistavana ponnahduslautana urallani!

 

Nykyään teen työkseni sosiaalista mediaa, Personal Trainerin töitä,  verkkovalmennuksia sekä toimin Wellnessmalli -kilpailun kisakoordinaattorina.

Houstaan myös VillitWellnessMimmit podcastia hyvän ystäväni, Wellnessmalli 2019 finalistin Tiia Maarasen kanssa. Saan tänä päivänä tehdä työkseni sitä mistä oikeasti nautin ja mistä aiemmin vain unelmoin.

 

Jos sinua kiinnostaa työllistyä somessa ja hyvinvointi on sinulle tärkeää, niin suosittelen ehdottomasti hakemaan kisaan mukaan.

Mottoni onkin: Omalla asenteella pääsee pitkälle!"


@veerakononen