Wellnessmalli -kilpailU

1H7A7666.jpg

wellnessmalli 2022

Wellnessmalli -kilpailu on Suomen suosituin ja raikkain hyvinvointikilpailu, jossa haemme seuraavaa sometähteä ja hyvinvointimallia!

Haemme hyvät elämäntavat ja positiivisen ajattelumaailman omaavaa valovoimaista persoonaa, joka on rohkea ja loistava esikuva kaiken ikäisille.

Wellnessmalli
 tulee toimimaan hyvinvointialan vaikuttajana sekä sosiaalisessa, että perinteisessä mediassa. Sporttisuus ja iloinen elämänasenne huokuu nykyajan Wellnessmallista. 

Wellnessmalli -finalistit pääsevät tekemään yhteistyötä ja verkostoitumaan ajankohtaisten brändien sekä yritysten kanssa. Kisakauden aikana finalisteille järjestetään myös monenlaisia kuvauksia, sosiaalisen median koulutusta, showtreenejä, tapahtumia sekä inspiroivia puhujia.

Tämän kaiken lisäksi Wellnessmalli 2022 -kilpailun voittaja tulee tänäkin vuonna pääsemään FIT-lehden kansikuvauksiin sekä valitsemansa henkilön kanssa We Love Cruises tarjoamalle All Inclusive Karibian risteilylle! Koko kärkikolmikolle on luvassa huikeat tuotepalkinnot.

Vuoden 2022 Wellnessmalli -haku on päättynyt. Seuraava haku keväällä 2023.

Seuraa myös somessa: @wellnessmalli.fi

1H7A2916.jpg

wellnessmalli 2022 VOITTAJATWellnessmalli 2022
Jade Seikkula


2. Sija
Saga Yli-Hannuksela


3. Sija
Emma Länsivuori

1H7A1798.jpg

Wellnessmalli 2022
Roosaliina Sunikka

"Koin pitkään monissa tilanteissa kuulumattomuuden tunnetta, mutta osallistuttuani Wellnessmalli -kilpailuun minusta tuntui, että olin tullut kotiin.

Yhteisöllisyys sekä samanhenkiset ihmiset tekivät koko Wellnessmalli -kisakaudesta ikimuistoisen. Kisa rohkaisia minua perustamaan oman podcastin sekä etenemään omalla someurallani.

Parasta on se, että ympärilläni on kannustava tiimi ja voimme yhdessä tehdä unelmistamme totta!"


@roosaliina_

1H7A7867.jpg

wellnessmalli 2020
josefiina lahtinen

"Wellnessmalli-kilpailu oli käänteentekevä tapahtuma mun omassa elämässäni. Itseluottamukseni nousi todella paljon ja uskon, että en olisi mistään muusta saanut samalaista kokemusta.

Jos sua kiinnostaa sosiaalinen media ja hyvinvointi, niin nyt on oikea aika ottaa ensimmäinen askel kohti sun unelmaa!"

@josefiinalahtinen


 

2.jpeg

wellnessmalli 2019
VEERA KÖNÖNEN

"Wellnessmalli -kilpailu oli ehdottomasti yksi elämäni upeimmista kokemuksista. Tapasin mahtavia ihmisiä sekä kisa toimi loistavana ponnahduslautana urallani!

 

Nykyään teen työkseni sosiaalista mediaa, Personal Trainerin töitä,  verkkovalmennuksia sekä toimin Wellnessmalli -kilpailun kisakoordinaattorina.

Houstaan myös VillitWellnessMimmit podcastia hyvän ystäväni, Wellnessmalli 2019 finalistin Tiia Maarasen kanssa. Saan tänä päivänä tehdä työkseni sitä mistä oikeasti nautin ja mistä aiemmin vain unelmoin.

 

Jos sinua kiinnostaa työllistyä somessa ja hyvinvointi on sinulle tärkeää, niin suosittelen ehdottomasti hakemaan kisaan mukaan.

Mottoni onkin: Omalla asenteella pääsee pitkälle!"


@veerakononen