top of page

Wellnessmalli -kilpailU

1H7A5490.jpg

wellnessmalli 2024

Wellnessmalli -kilpailu on Suomen suosituin ja raikkain hyvinvointikilpailu, jossa haemme seuraavaa sometähteä ja hyvinvointimallia!

Haemme hyvät elämäntavat ja positiivisen ajattelumaailman omaavaa valovoimaista persoonaa, joka on rohkea ja loistava esikuva kaiken ikäisille.

Wellnessmalli
 tulee toimimaan hyvinvointialan vaikuttajana sekä sosiaalisessa, että perinteisessä mediassa. Sporttisuus ja iloinen elämänasenne huokuu nykyajan Wellnessmallista. 

Wellnessmalli -finalistit pääsevät tekemään yhteistyötä ja verkostoitumaan ajankohtaisten brändien sekä yritysten kanssa. Kisakauden aikana finalisteille järjestetään myös monenlaisia kuvauksia, sosiaalisen median koulutusta, showtreenejä, tapahtumia sekä inspiroivia puhujia.


Haku vuoden 2024 Wellnessmalli -kilpailuun on päättynyt. Seuraava haku kilpailuun tulossa 2025!


Seuraa kisaa somessa: @wellnessmalli.fi

1H7A5458.jpg

Wellnessmalli 2023

”Rakastan kokeilla uusia asioita ja haastaa itseäni, jonka takia päätin hakea kisaan. Koin myös vahvasti, että kisa oli minun näköiseni ja minulla olisi sille paljon annettavaa. Nautin sisällöntuottamisesta todella paljon ja se on minulle hyvin luontevaa. Kisan aikana palo, usko ja itsevarmuus omaan tekemiseen ja itseeni ihmisenä vahvistui.

 

Halusin päästä vaikuttamaan omana itsenäni ja minun näköisellä sisällöllä. Olen valmis kehittymään monipuolisesti ja hyödyntämään kisakaudella opittuja taitoja omien unelmieni saavuttamiseksi. 

 

Näiden asioiden myötä haluaisin myös rohkaista sinua menemään kohti niitä unelmia. Jos sinua kiinnostaa vaikuttaminen ja sisällöntuotanto, niin kisa antaa mahtavat lähtökohdat siihen ja pääset myös verkostoitumaan upeiden ihmisten ja ammattilaisten kanssa. Muista uskoa itseesi!”

 


- Ann Sophie Martinez, Wellnessmalli 2023 -voittaja

1H7A5580.jpg

wm-voittajat 2019-2023

Wellnessmalli 2019
Veera Könönen @veerakononen

Wellnessmalli 2020
Josefiina Lahtinen @josefiinalahtinen

Wellnessmalli 2021
Roosaliina Sunikka @roosaliina_

 

Wellnessmalli 2022

Jade Seikkula @jadeseikkula

Wellnessmalli 2023

Ann Sophie Martinez @lovesopa

WMlogowhite.png
  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle

©KM AGENCY OY 2023 | HELSINKI | E-MAIL: INFO@WELLNESSMALLI.FI

© COPYRIGHT 2024 KM AGENCY OY

bottom of page