top of page

Wellnessmalli -kilpailU

1H7A7666.jpg

wellnessmalli 2023

Wellnessmalli -kilpailu on Suomen suosituin ja raikkain hyvinvointikilpailu, jossa haemme seuraavaa sometähteä ja hyvinvointimallia!

Haemme hyvät elämäntavat ja positiivisen ajattelumaailman omaavaa valovoimaista persoonaa, joka on rohkea ja loistava esikuva kaiken ikäisille.

Wellnessmalli
 tulee toimimaan hyvinvointialan vaikuttajana sekä sosiaalisessa, että perinteisessä mediassa. Sporttisuus ja iloinen elämänasenne huokuu nykyajan Wellnessmallista. 

Wellnessmalli -finalistit pääsevät tekemään yhteistyötä ja verkostoitumaan ajankohtaisten brändien sekä yritysten kanssa. Kisakauden aikana finalisteille järjestetään myös monenlaisia kuvauksia, sosiaalisen median koulutusta, showtreenejä, tapahtumia sekä inspiroivia puhujia.

Wellnessmalli 2023 -kilpailun voittaja tulee pääsemään valitsemansa henkilön kanssa unohtumattomalle We Love Cruises tarjoamalle All Inclusive Karibian risteilylle! Luvassa on myös huikeita tuotepalkintoja koko kilpailun kärkikolmikolle.

Seuraa kisaa somessa: @wellnessmalli.fi

Haku vuoden 2023 kilpailuun on päättynyt, seuraava haku tulossa 2024.

 

1H7A3015.jpg

Wellnessmalli 2022

”Entisenä kilpaurheilijana en olisi koskaan osannut kuvitella itseäni mukaan tällaiseen kisaan. Lähdin kuitenkin rohkeasti kokeilemaan ja päästyäni toukokuussa 2022 Wellnessmalli -kilpailun finaalikymmenikköön, ensimmäisestä päivästä lähtien tuntui siltä, että tämä on ihan mun juttu ja muhun uskotaan.

 

Sain kisasta uuden liekin ja uskon omaan tekemiseen sekä somessa, että omassa elämässä vaikeiden aikojen jälkeen, kun suunta oli aiemmin aivan hukassa. Wellnessmalli -kisa oli yksi mun elämäni kohokohdista, enkä unohda sitä koskaan.

 

Jos haluat saada itsevarmuutta omaan juttuun ja verkostoitua samanhenkisten tyyppien kanssa (ehkä jopa löytää elinikäisiä ystäviä), suosittelen ehdottomasti hakemaan kisaan mukaan!”


-Jade Seikkula, Wellnessmalli 2022 -voittaja

1H7A2975.jpg

wm-voittajat 2019-2022

Wellnessmalli 2019
Veera Könönen @veerakononen

Wellnessmalli 2020
Josefiina Lahtinen @josefiinalahtinen

Wellnessmalli 2021
Roosaliina Sunikka @roosaliina_

 

Wellnessmalli 2022

Jade Seikkula @jadeseikkula

WMlogowhite.png
  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle

©KM AGENCY OY 2023 | HELSINKI | E-MAIL: INFO@WELLNESSMALLI.FI

© COPYRIGHT 2023 KM AGENCY OY

bottom of page