top of page

FINALISTIT 2023

Banneri 2023-2.jpg
Salla.jpg

 

SALLA RUSILA

Ikä: 23-vuotias

Paikkakunta: Vantaa

Työ / Koulutus: Liikuntaneuvoja / Asiakaspalvelija / Sosiaalisen median vastaava
Instagram: @sallarusila

 

Hyvinvointi on aina ollut iso osa elämääni, olen harrastanut voimistelua, sekä jalkapalloa tavoitteellisesti kilpatasolla. Tällä hetkellä harrastuksiini kuuluu kuntosalilla käynti, padel, sekä jalkapallo harraste-sarjassa  kesäisin. Haluan voida hyvin fyysisesti, sekä henkisesti. Olen vuosien varrella oppinut, mitä kokonaisvaltainen hyvinvointi on ja kuinka iso osa ravinnolla, sekä unella on terveydelle ja mielelle. 

 

 Minulle tärkeää on päästä inspiroimaan muita olemaan oma aito itsensä, luottamaan omiin kykyihin, huolehtimaan omasta hyvinvoinnistaan ja olla kiitollinen omista saavutuksista! 

 

 

Rakastan haasteita ja omaan kovaa paloa menestykseen urallani. Mottoni on: ”Älä anna pelkojesi kontrolloida unelmiasi”.

Venla.jpg

 

VENLA LINDFORS

Ikä: 18-vuotias

Paikkakunta: Uusikaupunki/Tampere

Työ / Koulutus: Opiskelija 
Instagram: @venlalindfors

Koen olevani päämäärätietoinen ja kypsä ikäisekseni. Tavoittelen rohkeasti unelmiani ja haluan kannustaa muitakin siihen. Olen tavoitteellinen treenaaja, jolle hyvinvoinnista ja terveellisestä elämästä on tullut elämäntapa. 

 

Kokemani mielenterveyden haasteet ovat muokanneet minusta minut, sekä vaikuttaneet tapaani nähdä maailmaa ja tuntea kiitollisuutta. Olen oppinut että tärkeintä on kuunnella itseään ja elää elämää omilla ehdoilla! 

Tuuli.jpg

TUULI KATTILAMÄKI
 

Ikä: 22-vuotias

Paikkakunta: Helsinki

Työ / Opiskelu: Järjestelmäasiantuntija
Instagram: @tuulikattilamaki

 

Olen energinen ja omaan positiivisen asenteen. Olen harrastanut pienestä pitäen yleisurheilua ja keihäänheitto oli päälajini. Lukuisten loukkaantumisten myötä olen oppinut arvostamaan terveyttä. Olen harrastanut myös bikinifitnessiä tavoitteellisesti. Sen harrastuksen kautta opin ettei liiallinen diettaaminen ole elimistölle hyväksi. Olen oppinut kantapään kautta kuuntelemaan kehoani ja nauttimaan monipuolisesta hyvää oloa tuottavasta liikunnasta.

Pauliina.jpg

 

PAULIINA PÖYHÖNEN
 

Ikä: 27-vuotias

Paikkakunta: Helsinki
Työ / Opiskelu: Aluekoordinaattori

Instagram: @pauliinajanika

Olen määrätietoinen ja positiivinen persoona. Olen aiemmin harrastanut crossfittiä sekä yleisurheilua. Tällä hetkellä käyn säännöllisesti kuntosalilla, lenkkeilen sekä meditoin. Ensisijaisesti minulle on tärkeintä hyvinvoinnissa kokonaisvaltaisuus sekä tunne, että voin hyvin. Hyvinvointi on minulle muutakin kuin liikuntaa ja terveellistä ruokavaliota. Hyvinvointi on minulle paloa tehdä asioita, josta nautin. Terveellisellä ruokavaliolla ja urheilulla ei ole mielestäni pitkää menestystarinaa, mikäli et ole muutoin sujut itsesi kanssa. Luota itseesi, tavoitteisiisi sekä omaan visioosi. 

Elvi.jpg

 

ELVI JAUHO

Ikä: 22-vuotias

Paikkakunta: Helsinki

Työ / Koulutus: Opiskelija, Helsingin yliopisto, kielten kandiohjelma
Instagram: @elvioliviaa

 

Olen energinen ja pirteä fitnessurheilija. Lajitaustaa minulta löytyy mm. kestävyysurheilun parissa ja liikunta onkin aina ollut tärkeä osa elämääni. Saan treenaamisesta energiaa ja se on minulle henkireikä. 

 

Rankat kokemukset elämässäni ovat opettaneet minut nauttimaan jokaisesta päivästä ja elämään hetkessä. Olen oppinut, että terveys ja hyvinvointi eivät ole itsestäänselvyyksiä ja haluankin inspiroida muita tekemään asioita oman hyvinvointinsa eteen. 

Pihla-Mari.jpg

 

PIHLA-MARI KIVISTÖ

Ikä: 23-vuotias

Paikkakunta: Lahti

Työ / Koulutus: Personal Trainer, Liikunnanohjaaja (AMK) opiskelija, Yrittäjä
Instagram: @pihlamarikivisto

 

Harrastuksiini kuuluu crossfit, telinevoimistelu, pyöräily ja talvisin hiihto. Olen enemmän tälläinen intohimoinen hyvinvointiurheilija ja se onkin kaiken tekemiseni lähtökohta! Opintojen ohella työskentelen Intersportissa myyjänä ja rakastan kohtaamisia asiakkaiden kanssa. 

 

Luonteeltani olen aurinkoinen, iloinen ja periksiantamaton tyyppi. Jos jotain haluaa, sen eteen on oltava valmis tekemään töitä, unohtamatta kuitenkaan armollisuutta itseään kohtaan! 

Sanni.jpg

 

SANNI FORSELL

Ikä: 23-vuotias

Paikkakunta: Turku

Työ / Koulutus: Tradenomi-opiskelija
Instagram: @sanniforsell

 

Olen harrastanut joukkuevoimistelua sekä tanssia ja nyt aikuisiällä aloittanut crossfitin. Olenkin crossfitin kautta löytänyt takaisin aitoa liikunnan iloa, onnistumisen tunteita, halua kehittyä ja olla päivä päivältä parempi. 

 

Haluan tuoda esille sitä, että hyvinvointi kuuluu meille kaikille. Haluan myös muistuttaa, että niillä arjen pienilläkin teoilla ja valinnoilla voi vaikuttaa omaan hyvinvointiin ja jaksamiseen merkittävästi. 

Ann Sophie.jpg

 

ANN SOPHIE MARTINEZ

Ikä: 23-vuotias

Paikkakunta: Vaasa

Työ / Koulutus: Markkinoinnin tradenomi
Instagram: @lovesopa

 

Olen rohkea, positiivinen ja helposti lähestyttävä tyyppi. Hyvinvointi on minulle kokonaisvaltainen asia ja haluaisin inspiroida ihmisiä liikkumaan ja voimaan myös mieleltään paremmin.

 

Entisenä taitoluistelijana treenimoraali on hyvin korkea mutta on tärkeä pitää mielessä, että hyvinvointi ei ole suorittamista eikä se tarkoita täydellisyyttä. Täytyy löytää elämään oma kultainen keskitie jota pitkin kulkea. Muistutuksena: tärkeintä on, että sinä koet voivasi hyvin!

Milla-Marjaana.jpg

 

MILLA-MARJAANA IHALAINEN

Ikä: 29-vuotias

Paikkakunta: Helsinki

Työ / Koulutus: Yrittäjä, Pariluistelija
Instagram: 
@mihalain

Olen empaattinen ja lämminhenkinen, mutta sisukas ja periksiantamaton. Mielestäni elämästä on tärkeää tehdä oman näköistä ja jahdata rohkeasti unelmia. Arkeni täyttää markkinointi-yrityksen pyörittäminen ja tavoitteellinen urheilu pariluistelijana.

 

Nuoruuteni rankat kokemukset ovat osa tarinaani, joita olen joutunut periksiantamattomasti käsittelemään matkalla kohti kokonaisvaltaista mielen ja kehon hyvinvointia. Haluaisinkin sanoa: älä luovuta, usko itseesi - mutta muista olla armollinen ja antaa aikaa kasvuun.

Savanna.jpg

 

SAVANNA KAUPPILA

Ikä: 21-vuotias

Paikkakunta: Rovaniemi

Työ / Koulutus: Parturi-kampaaja
Instagram: @savannanita

Olen energinen, aurinkoinen ja hyvin ihmisläheinen tyyppi. kokonaisvaltainen hyvinvointi on minulle erittäin tärkeää ja urheilu on aina ollut isosti läsnä elämässäni. Tykkään treenata kovaa ja pitää huolta myös mielestä sekä monipuolisesta ravinnosta hyvässä balanssissa. 

Rakastan levittää ympärillenikin positiivista energiaa.

 

Tsemppaan aina muita lähtemään liikkeelle, silloin kun eniten tuntuu, että haluaa jäädä sängynpohjalle. Se on uskomatonta, mitä vaikka pieni kävelylenkki voi saada jo aikaan.

Haku
Wellnessmalli -kilpailuun tulossa jälleen keväällä 2024!

 

WM 2022 RYHMÄKUVA 2.jpg

Haku
Wellnessmalli -kilpailuun
tulossa jälleen keväällä 2024!

bottom of page