sanni saarinen, 24

PAIKKAKUNTA

Helsinki

KATEGORIA

Wellnessmalli

PÄIVÄMÄÄRÄ

tammikuu 8, 2019

Kuka olen?

24-vuotias Helsingin yliopiston kasvatus- ja terveystieteiden opiskelija, tuleva liikuntaan suuntautunut luokanopettaja ja terveystiedon aineenopettaja, intohimoinen liikkuja sekä terveys- ja ravitsemusilmiöistä kiinnostunut tutkittuun tietoon nojaava ambivertti.

Oma fitness?
Fitness- ja hyvinvointialalla itseäni kiinnostaa terveys ja sen moniulotteisuus. Psyykkinen, fyysinen ja sosiaalinen hyvinvointi, jonka perustana ovat lepo ja ravitsemus. Terveyteen liittyvät yhteiskunnalliset ilmiöt sekä terveyskulttuuri ja sen ilmenemismuodot etenkin nuorten näkökulmasta. Millainen ihminen on nuorten mielestä terve? Millaista kehoa ja fyysisyyttä nuoret tavoittelevat?

Omat yliherkkyydet ja sairastelut ovat saaneet tutkimaan myös ravitsemusta, ruokaa ja ruokavalioita syvemmin. Eettisyys ja kestävä kehitys ovat asioita, joista mielestäni jokaisen tällä telluksella tepastelevan tulisi olla jollain tapaa kiinnostunut. Millaista ruokaa tulevaisuudessa syömme ja miten sen tuotamme? Maapallon väkiluvun kasvaessa on siirryttävä uudenlaisiin ruoantuotantotapoihin ja ruokaan; luomutuotanto, hyönteiset ja sirkat, tulevaisuutemme sekä jo nykypäivämme ruokaa.

Mukavuusalueeni:

Kuntosali, crossfit, hiihto, suunnistus.

Kaurapuuro, kookosöljy, marjat & hedelmät.

Sarkastisuus, tiede, tieto, dialogi.

@sannisade