maiju riskala, 20

PAIKKAKUNTA

Espoo​

KATEGORIA

Wellnessmalli

PÄIVÄMÄÄRÄ

tammikuu 8, 2019

Kuka olen?

Moikka, mä oon Maiju, 20-vuotias elämänmyönteisellä asenteella ladattu energiapakkaus, jolle kokonaisvaltainen hyvinvointi on yksi tärkeimmistä arvoista elämässä. Mä haluan omalla toiminnallani olla esikuva ja inspiroida muita panostamaan omaan hyvinvointiinsa ja ottamaan terveelliset elämäntavat osaksi arkea – tämä oli yksi syy, jonka takia hain mukaan Fitnessmallikilpailuun.

Mitä on hyvintointi sinulle?
Mulle hyvinvointi tarkoittaa hyvää oloa omassa kehossa ja etenkin hyvää oloa siellä oman pään sisässä: tärkeää on löytää elämään tasapaino sekä tietynlainen joustavuus ja armollisuus itseään kohtaan.

Ihminen on kokonaisuus, eikä hyvinvointikaan voi muodostua vain yhdestä palasesta, vaan se tarvitsee monia eri osia toimiakseen optimaalisesti.

Mun fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia tukevat vahvasti liikunta ja terveyttä tukeva ravitsemus. Urheilun ja liikunnan kanssa olen kulkenut käsi kädessä lähestulkoon koko pienen elämäni mittaisen taipaleen – takana on 7 vuoden kilpaurheilu-ura voimistelumatolla, jonka jälkeen siirryin valloittamaan tanssisalit.

Esteettisten lajien lisäksi liikun monipuolisesti sellaisilla tavoilla, joista saan energiaa ja positiivisuusboostin päälle – repertuaatiin kuuluvat erilaiset toiminnalliset treenit, kuntosali sekä mun ehdoton lemppari näin kesäisin: porrastreeni!

Tahdon myös innostaa muita liikkumaan ja olenkin tänä keväänä päässyt ohjaamaan lasten jumpparyhmiä ja nuorten kuntosaliharjoittelutunteja.

@maijuriskala