top of page

FINALISTIT 2021

WM Banneri 2021.jpg
1H7A0581.jpg

 

ROOSALIINA SUNIKKA

Ikä: 28-vuotias

Paikkakunta: Helsinki

Työ / Koulutus: Sosiaalisen median vaikuttaja, sisällön tuottaja, tuleva personal trainer
Instagram: @roosaliina_

 

Olen positiivinen ja energinen some-yrittäjä ja sisällöntuottaja. Hyvinvointi ja liikunta ovat osa jokapäiväistä elämääni.

Tankotanssi on suuri intohimoni, sillä sen kautta pääsen toteuttamaan luovaa puolta itsessäni. Vaalin arjessani ekologisuutta, sillä maapallosta ja eläimistä välittäminen on yksi tärkeimmistä arvoistani.

Olen asunut ulkomailla useamman vuoden ja nämä kokemukset ovat muovanneet minusta sen ihmisen, joka olen tänä päivänä ja joka voi hyvin niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Haluankin nykyään toimia esikuvana etenkin nuorille ja kannustaa ja motivoida heitä uskomaan itseensä, löytämään omat vahvuutensa ja sitä kautta voimaan hyvin.

1H7A0268.jpg

 

ALICIA BÄRLUND

Ikä: 24-vuotias

Paikkakunta: Helsinki

Työ / Koulutus: Tanssija, opiskelija 
Instagram: @aliciamariebarlund

Vaikka valmistun vuoden päästä opettajaksi niin minusta tuntuu, että hyvinvointi ja liikunta-ala vetää vielä enemmän puoleensa kuin aiemmin. Minusta ei pitänyt tulla opettajaa, mutta hei, tässä sitä ollaan ja olen huomannut, että kliseinen sananlasku ”never say never” usein pitää paikkansa.

 

Miten introvertti voikaan rakastaa olla lavalla ja esiintyä niin paljon kuin minä? Viime vuosina olen kokenut tehneeni huikean henkisen kasvun ja tajunnut, että itsensä hyväksyminen mutta samalla myös kunnianhimoisten tavoitteiden asettaminen on suuri osa prosessia, jossa oppii tuntemaan itsensä ja tämän kautta pärjäämään paremmin arkielämässä. Minun mahdollisuudet elämässä ovat juuri niin isot kuin mitä itse päätän, ja niin ovat sinunkin.

 

Tanssi on ollut minulle aina ”se mun juttu”. Kun tanssin, en mieti mitään: annan kehon ja musiikin viedä ja NAUTIN, isoilla kirjaimilla. Haluan olla esimerkki nuorille olemalla rohkeasti pirskahteleva, liikkuva itseni sekä viedä tanssin ja liikunnan ilosanomaa eteenpäin, kaikille ihmisille.

1H7A0201.jpg

MARIA MATIKAINEN
 

Ikä: 25-vuotias

Paikkakunta: Helsinki

Työ / Opiskelu: Laborantti, ravintola-ala, suuhygienisti
Instagram: @mariazveta

 

Olen valmistunut laborantiksi keväällä 2020 ja tehnyt hetken aikaa töitä työnjohtotehtävissä alalla. Muutin hiljattain Helsinkiin suuhygienistiopintojen perässä ja teen tällä hetkellä satunnaisesti ravintola-alan töitä.

 

Urheilu ei ole aina ollut minulle itsestäänselvyys elämässä ja olenkin iloinen siitä, että olen löytänyt itselleni sopivan ja monipuolisen tavan olla aktiivinen. Terveelliset elämäntavat kokonaisuudessaan taas ovat aina olleet arkeni perusta. Haluaisin inspiroida sinua olemaan kanssani joka päivä hieman parempi, terveempi ja itsevarmempi. 

1H7A0479.jpg

 

PETRA KORHONEN
 

Ikä: 21-vuotias

Paikkakunta: Tampere
Työ / Opiskelu: Yrittäjä

Instagram: @petra.korhonen

Olen koulutukseltani valmistunut kauneusalalta kaksoistutkinnolla. Tällä hetkellä teen kauneusalan hommia keikkatyönä, tuotan sisältöä yrityksille ja omaan sosiaaliseen mediaan.

 

Olen sosiaalisessa mediassa että kauneusalan piireissä huomannut saman ilmiön, ulkonäköpaineet ja itsekriittisyys. Haluankin rohkaista ja inspiroida naisia olemaan ylpeitä itsestään, juuri sellaisena kuin olet. Me jokainen ollaan uniikkeja.

 

Haluan muistuttaa keskittymään olennaiseen, elämään hetkessä, löytämään tasapainon arkeen ja elämään kaiken suhteen.

1H7A0647.jpg

 

LAURA AALTONEN

Ikä: 20-vuotias

Paikkakunta: Tampere

Työ / Koulutus: Tanssiopettaja, asiakaspalvelija
Instagram: @laurahelmi

 

Olen valmistunut 2020 jouluna ylioppilaaksi, ja tällä hetkellä työelämässä. Toimin tanssinopettajana, sekä kuntosalilla asiakaspalvelijana ja lapsiparkin hoitajana. 

 

Olen itse tanssinut discotanssia SM-, EM- sekä MM-tasolla. Koin lajin parissa loukkaantumisen, jonka myötä identiteettikriisin. Opin tämän myötä paljon itsestäni, sekä opin arvostamaan kehoani.

 

Olen energinen pakkaus, joka omistaa päämärätietoisen elämänasenteen ja menee täysillä kohti unelmiaan. 

Haluan painottaa sitä, miten tärkeää on huolehtia omasta kehosta sekä mielestä. Oma jaksamisesi ja terveytesi on kaiken A & O. Tämän lisäksi tahdon välittää positiivista energiaa ympärilleni, sekä kannustaa ja toimia roolimallina muille.

1H7A0356.jpg

 

IIDA HAVERI

Ikä: 22-vuotias

Paikkakunta: Järvenpää

Työ / Koulutus: Kosmetologi/Merkonomi
Instagram: @iidahaveri

 

Olen koulutukseltani kosmetologi ja merkonomi opiskelija. Työskentelen kosmetiikan maahantuonnissa meikkisarjan kouluttajana.

 

Olen käynyt pitkän ja mutkikkaan tien luki- ja hahmotushäiriön kanssa. Olen oppinut löytämään ja hyödyntämään omia vahvuuksiani.

 

Haluan muistuttaa ihmisiä siitä, kuinka paljon jokaisessa meissä on potentiaalia, se täytyy vain löytää. Jokaisena päivänä on mahdollisuus tehdä töitä omien unelmien ja tavoitteiden eteen. 

1H7A0729.jpg

 

JULIA MÄENPÄÄ

Ikä: 21-vuotias

Paikkakunta: Helsinki

Työ / Koulutus: Asiakaspalvelija, opiskelija
Instagram: @jjulia.maenpaa

 

Opiskelen liiketalouden tradenomiksi ja samalla teen töitä asiakaspalvelun parissa. 

 

Elämääni on pitkään rajoittanut astma ja IBS, mutta elämäntapamuutoksen myötä olen oppinut elämään rajotteideni kanssa.

 

Haluan viestittää, että hyvinvointi ja sporttisuus kuuluu kaikille. Mielestäni kenenkään ei tarvitse kuulua mihinkään tiettyyn muottiin tai malliin ollakseen hyvinvoiva ja sporttinen!

1H7A0664.jpg

 

JENNA TOIVANEN

Ikä: 28-vuotias

Paikkakunta: Turku

Työ / Koulutus: Community Specialist
Instagram: @jennatoivanen

 

Mä oon löytänyt oman juttuni elämässä viimeisen vuoden aikana ja haluan inspiroida ja kannustaa myös muita menemään kohti omia unelmiaan!

 

Mulle tärkeintä elämässä on terveys, läheiset ja urheilu sekä mahdollisuus tavoitella ja saavuttaa omia unelmia. 

 

Urheilijana olen monipuolinen ja erityisen rakkaita lajeja mulle ovat kuntosalilla käynti sekä tanssi. Urheilun lisäksi mun arkeen kuuluu työt markkinoinnin parissa.

1H7A0544.jpg

 

JUTTA BÅTMAN

Ikä: 19-vuotias

Paikkakunta: Espoo

Työ / Koulutus: Järjestyksenvalvoja, opiskelija
Instagram: 
@juttabatman

 

Aloitin työskentelyn järjestyksenvalvojana 18 vuotiaana. Pelasin jääkiekkoa 8 vuotta loukkaantumiseen asti ja tällä hetkellä treenaan tavoitteellisesti kuntosalilla. Koin elämäntapamuutoksen 16-17 vuotiaana jonka aikana pudotin painoa 20kg. Elämäntapamuutoksen aikana löysin itseni takaisin hyvinvoinnin pariin jonka myötä opin että elämässä tärkeintä on olla sinut itsensä kanssa ja rakastaa itseään aidosti. 

 

 

Olen valovoimainen mimmi josta ei asennetta puutu.  Teen omaa juttua täysillä enkä pelkää tuoda esiin rohkeasti kuka olen ja mistä pidän. Haluan näyttää kaikille kuinka paljon erilaisia mahdollisuuksia ja taustoja on päätyä hyvinvoinnin pariin. 

 

 

Haluan rohkaista ja kannustaa muita tekemään ylpeästi niitä asioita joista itse nauttii. Kenenkään ei tule mahtua mihinkään muottiin vaan kaikkien tulee antaa itselleen mahdollisuus rohkeasti olla monipuolinen ja aito oma itsensä häpeilemättä. 

1H7A0129.jpg

 

REETTA HYYRYLÄINEN

Ikä: 19-vuotias

Paikkakunta: Kajaani

Työ / Koulutus: Kuntosalityöntekijä 
Instagram: @reetta.hyyrylainen

Olen itse kulkenut mutkikkaan hyvinvointimatkan. Mutta nyt kun olen itse löytänyt sen tasapainon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin niin haluan olla inspiroimassa ja auttamassa muitakin löytämään sen hyvän olon ja ymmärtämään sen, että jokainen riittää juuri sellaisena kuin on.

 

Haluan myös esimerkki sille, että jokainen meistä voi rakentaa sen oman polun kohti omia tavotteita ja unelmia.

Seuraava
Wellnessmalli-haku
1.2.-13.3.2022

 

WhatsApp Image 2019-12-19 at 10.25.13.jp


Seuraava
Wellnessmalli-haku 

1.2.-13.3.2022

bottom of page