top of page

FINALISTIT 2024

WM Banneri 2024.jpg
kaarin.JPG

 

KAARIN KANTO

Ikä: 25-vuotias

Paikkakunta: Espoo

Työ / Koulutus: Personal Trainer, Myyntityön tradenomi 
Instagram: @kaarinkanto

TikTok: @kantokaarin

 

Kaarin on 25-vuotias Personal Trainer Espoosta. Kaarin on aurinkoinen ja aito duracell-pupu, joka tuo energiaa jokaisen päivään. Kaarinin vapaa-aika kuluu kuntosalilla treenatessa sekä ystävien, perheen tai poikaystävän kanssa. 

 

Hyvinvointi on Kaarinille todella lähellä sydäntä, niin henkinen kuin fyysinen hyvinvointi. Hän haluaa aidosti tsempata ja auttaa muita voimaan paremmin!

 

 

rosa.JPG

 

ROSA AVILA

Ikä: 23-vuotias

Paikkakunta: Helsinki

Työ / Koulutus: Liikuntaneuvoja ja Personal Trainer
Instagram: @r0saavila

TikTok: @r0saavila

Rosa on käynyt Vierumäen Urheiluopiston ja tehnyt yksilövalmennuksia jo muutaman vuoden.

Hän nauttii siitä, että voi auttaa muita voimaan paremmin. Hän tykkää treenata salilla ja käydä crossfitissa, vastapainoksi luonnossa lenkkeily sekä joogaaminen. Rosan hyvinvointiin kuuluu se että fyysinen, henkinen sekä sosiaalinen hyvinvointi on balanssissa. Rosa on kiltti, empaattinen, periksiantamaton sekä hän tykkää nauraa paljon.

 

Wellness on hänelle hyvinvointia pursuava elämäntyyli jonka sanomaa hän haluaa tulevaisuudessa välittää. Nöyrin mielin mutta itsevarmasti.

nea.JPG

NEA PURO
 

Ikä: 24-vuotias

Paikkakunta: Helsinki

Työ / Opiskelu: Myyntiassistentti
Instagram: @neapuro

TikTok: @neapuro

 

Nea on eloisa ja positiivinen 24-vuotias ex-cheerleader Helsingistä. Hän tahtoo nauttia elämästä pitäen samalla kropasta ja mielestä hyvää huolta. Kokonaisvaltainen hyvinvointi koostuu sopivasta tasapainosta kuria ja hauskanpitoa.

 

Kilpaurheilutausta tuo lujuutta arkeen sekä treenaamiseen.

Nea rakastaa eläimiä ja luontoa, niiden lähellä fiilis on aina onnellinen. Hänen neuvonsa elämän stressaavista hetkistä selviämiseen on keskittyä siihen, mikä saa itselle iloisen ja tyynen olon.

virna.JPG

 

VIRNA RIBEIRO DE OLIVEIRA
 

Ikä: 26-vuotias

Paikkakunta: Helsinki
Työ / Opiskelu: Yrittäjä, markkinoinnin tradenomi

Instagram: @virnaribeiroo

TikTok: @virnaribeiro

Virna on 11-vuotiaana Brasiliasta Suomeen muuttanut energiapakkaus, jonka huumorintaju ja eloisuus piristävät ympäristöään. Suomalaisesta kulttuurista hän on omaksunut määrätietoisuuden, joka yhdistyy hänen brasilialaiseen iloisuuteensa ja lämpöönsä. 

 

Virna on utelias ja rakastaa kokeilla uusia asioita, mikä näkyy monipuolisessa urheilutaustassa. Lajeihin kuuluvat mm. uinti, karate, baletti, capoeira, taekwondo ja cheerleading, mutta telinevoimistelu on ollut hänen päälajinsa. Aikuisena hän on löytänyt uuden intohimon crossfitistä. 

 

Urheilu on hänelle elämän peruspilari, joka tuo valoa ja hyvinvointia arkeen. Hän haluaa inspiroida muita uskomaan itseensä ja kehittymään yksilöinä urheilun kautta, sillä se opettaa paljon itsestään ja tukee siten fyysisen kehityksen lisäksi myös henkistä hyvinvointia. 

susa.JPG

 

SUSA VUORI 

Ikä: 27-vuotias

Paikkakunta: Espoo

Työ / Koulutus: Yritysneuvoja vakuutusalala
Instagram: @susavuori

TikTok: @ssusajulia

 

Susa on rohkea, aito ja positiivinen persoona.  Hänen juurensa ovat syvällä Savon sydämessä, jossa hän on saanut kasvaa luonnonlapsena. Terveelliset elämäntavat ovat tulleet jo lapsena tutuiksi äidin opeista, joista hän on hyvin kiitollinen. 

Susa toivoo inspiroivansa ihmisiä kokeilemaan rohkeasti eri liikuntamuotoja, sillä jokaiselle varmasti löytyy sopivin ja mieluisin tapa liikkua. Susan lajitaustaan sisältyy joukkuevoimistelua, thai-nyrkkeilyä ja viimeisimpänä ilma-akrobatia harrastus. Luonnossa liikkuminen ja luontopolut ovat aina olleet myös lähellä sydäntä. Mottona hänellä on: ”Positiivisuus muuttaa näkökulmaa, kiitollisuus muuttaa elämää

sanni.JPG

 

SANNI SARLIN

Ikä: 37-vuotias

Paikkakunta: Helsinki

Työ / Koulutus: Sirkus- ja tankotanssialan yrittäjä
Instagram: @sannisarlin

TikTok: @sannisarlin

 

Sanni on ikuinen multitaskaaja ja innostuja ja hänellä onkin aina sata rautaa tulessa! 

Sirkusartistina kurinalainen harjoittelu on tullut tutuksi ja hän haluaakin korostaa tekemisen iloa ja palautumisen tärkeyttä.

Sanni uskoo että uusien taitojen harjoittelun voi aloittaa minkä ikäisenä tahansa eikä ikä tai tausta saisi olla este unelmien toteuttamiselle. 

 

Kahden lapsen äidille treenaaminen ja ystävien tapaaminen on keino ladata akkuja. 

Sanni haluaa tuoda someen rentoutta ja realismia. 

Tavoitellaan unelmia, mutta ei hampaat irvessä! 

minttu.JPG

 

MINTTU HERLIN

Ikä: 24-vuotias

Paikkakunta: Jyväskylä

Työ / Koulutus: Kasvatustieteiden kandidaatti, opiskelija
Instagram: @minttuherlin

TikTok: @minttuherlin

 

Minttu on helposti lähestyttävä, aito ja energinen persoona. Häneltä löytyy 14 vuoden kilpaurheilutausta cheerleadingin SM-tasolta. Kilpaurheilun lopettamisen jälkeen juoksusta on löytynyt hänelle uusi intohimo, jonka parissa hän rakastaa haastaa itseään. 

Aiemmin Minttu on ollut kova suorittamaan, ja kantapään kautta hän on saanut oppia, ettei jatkuva suorittaminen ole oman jaksamisen kannalta kestävää. Hänen iso vahvuutensa on löytää vaikeistakin hetkistä jotain hyvää. Tätä asennetta hän haluaa levittää ympärilleen.

rebekka.JPG

 

REBEKKA HOMANEN ​

Ikä: 22-vuotias

Paikkakunta: Helsinki

Työ / Koulutus: Asiakaspalvelija ja sosiaalisen median sisällöntuottaja
Instagram: @rebekkarosanna

TikTok: @rebetiktok

 

Rebekka Homanen, 22, on aktiivisen elämäntyylin puolestapuhuja Helsingistä. Ihmisläheinen sporttaaja viihtyy kuntosalilla, lenkkipoluilla sekä palautuu kylmissä vesissä ja saunan lauteilla. 

 

Hän korostaa, että hyvinvoinnin tavoittelusta on turha ottaa paineita eikä kannata vertailla itseään muihin. Hänen mukaansa olemme yksilöitä ja kaikkien täytyy itse selvittää, mitkä asiat juuri heille tuottavat hyvää ja positiivista fiilistä!

kaisa.JPG

 

KAISA HELVELAHTI

Ikä: 29-vuotias

Paikkakunta: Helsinki

Työ / Koulutus: Tradenomi, Business Development Manager
Instagram: 
@kaisa.helvelahti

TikTok: @helvelahti

Kaisa on aurinkoinen, rohkea ja luotettava nainen, joka on pienestä asti kokenut suurta vetovoimaa seikkailuun. 

 

Hän haluaa kannustaa ihmisiä kuuntelemaan kehoa ja omaa minäänsä, kulkemaan kohti unelmiaan ja pitämään huolta kehostaan. Hänelle hyvinvointi on ollut aina osa arkea ja puhuu siitä avoimesti. Hän latautuu erityisesti surfskatin surffin tai yogan parissa.

 

Hän on vapaasukeltanut kiviluoliin, lähtenyt toteuttamaan lapsuuden surffihaaveita ja elää elämää täydellä sydämmellä, missä ikinä onkaan. Hänen energiansa tarttuu ja saa hymyilemään.

suvi.JPG

 

SUVI MYLLYMÄKI

Ikä: 28-vuotias

Paikkakunta: Rauma

Työ / Koulutus: Digimarkkinoinnin asiantuntija ja liikuntaneuvoja
Instagram: @suvisailamaria

TikTok: @suvisailamaria

Suvi on elämännälkäinen innostuja ja intohimoista käsin eläjä, joka syttyy uusista haasteita. 

Hänelle hyvinvointi on sopiva kombo kovia tavoitteita ja määrätietoista tekemistä kohti unelmia, mutta vastapainoksi taas elämästä nauttimista, sallivuutta ja armollisuutta.

Hän haluaa rohkaista ihmisiä lopettamaan ikuisen laihduttamisen ja olemaan oman kehonsa paras ystävä. Suvin somesisällöistä hehkuu rakkaus juoksuharrastukseen, ja hän kannustaa myös muita ylittämään itsensä juoksuelämysten parissa.

Haku
Wellnessmalli -kilpailuun tulossa jälleen keväällä 2025!

 

WM 2022 RYHMÄKUVA 2.jpg

Haku
Wellnessmalli -kilpailuun
tulossa jälleen keväällä 2025!

bottom of page