top of page

FINALISTIT 2022

Banneri 2022.jpg
Linnea Leino 2.jpg

 

LINNEA LEINO

Ikä: 19-vuotias

Paikkakunta: Oulu

Työ / Koulutus: Kuntosalin asiakaspalvelija, yrittäjä
Instagram: @linnealeino

 

Valmistun pian myös ylioppilaaksi sekä minulta löytyy kuntosalivalmentajan koulutus. Nuoresta iästä huolimatta olen ehtinyt tekemään kaikenlaista! 

Rakastan liikkua monipuolisesti sekä haluankin jakaa sporttista elämääni sosiaaliseen mediaan. Haluan jakaa inspiraatiota, rohkeutta ja itsevarmuutta kaiken ikäisille. 

 

Persoonana olen positiivinen, helposti lähestyttävä sekä erittäin puhelias. Aitous on mulle tärkeää, ja haluankin kannustaa ihmisiä olemaan täysin oma itsensä!

Jade Seikkula 2.jpg

 

JADE SEIKKULA

Ikä: 24-vuotias

Paikkakunta: Lahti

Työ / Koulutus: Yrittäjä, fysioterapeuttiopiskelija 
Instagram: @jadeseikkula

Olen hymyileväinen ja energinen crossfittaaja. Entinen kilpaurheilija judossa. Rakastan urheilua ja kaikkea hyvinvointiin liittyvää, treenaan lähes päivittäin ja nautin kun voin välittää ympärille hyvää fiilistä. 

 

Suurin osa vastoinkäymisistä on sellaisia, joista pääsee eteenpäin, joten niin kauan kun on mahdollisuus, kannattaa tehdä töitä sen eteen. 

Menestyvät ihmisetkin kaatuvat, mutta se mikä merkitsee on se, nouseeko aina ylös.

Amanda Mäkelä 2.jpg

AMANDA MÄKELÄ
 

Ikä: 29-vuotias

Paikkakunta: Helsinki

Työ / Opiskelu: Baletin opettaja, joogaohjaaja, ryhmäliikuntaohjaaja
Instagram: @amandaamakela

 

Opetan työkseni balettia, joogaa sekä ryhmäliikuntaa. Intohimoni on liikkua sekä liikuttaa! 

Opiskelin tanssin alaa kolme vuotta Tukholmassa Ruotsissa ja tanssiopintojeni aikana innostuin myös joogamaan ja nyt minulta löytyy myös joogaohjaajan tutkinto.

 

Minulle hyvinvointi on luovuutta, itseni ilmaisua sekä monipuolista liikkumista.

Haluan tuoda esille balettia lajina, sekä tuoda lajin näkyviin hyvinvoinnin kentälle.

Baletti on opettanut minulle luovuutta, itseni ilmaisua sekä taitoa nähdä kehittymistä. Baletin kautta olen myös oppinut ymmärtämään ja hyväksymään itseni sekä oman kehoani paremmin.

Emmi Rantamäki 2.jpg

 

EMMI RANTAMÄKI
 

Ikä: 22-vuotias

Paikkakunta: Pori
Työ / Opiskelu: Iltapäiväkerhon vastuuohjaaja

Instagram: @emmiaino

Olen koulutukseltani liikuntaneuvoja, mutta tällä hetkellä työskentelen iltapäiväkerhoissa vastuuohjaajana.

Koin elämässäni kerran täys stopin oman hyvinvointini kanssa. Sieltä nouseminen oli kova ja pitkä prosessi. Tämän seurauksena päätin että kuljen aina oma hyvinvointi edellä kohti unelmiani sekä nautin elämästä täysillä.

Haluan ihmisten muistavan että kaikki lähtee omasta hyvinvoinnista. Kun itse voi hyvin, elämä maistuu paremmalta ja sulla on kaikki avaimet lähteä tavoittelemaan sun unelmia.

Kia Viimala 2.jpg

 

KIA VIIMALA

Ikä: 22-vuotias

Paikkakunta: Helsinki

Työ / Koulutus: Liiketalouden opiskelija, lasten sirkusohjaaja
Instagram: @kiaviimala

 

Tällä hetkellä treenaan kohti ensimmäisiä fitnesskisojani, joista olen haaveillut yläaste ikäisestä asti.

Olen kamppaillut epävarmuuden ja ulkonäköpaineiden kanssa. Noin vuosi sitten menetin läheisen ihmisen syövälle, jolloin tajusin sen kuinka elämä voi muuttua sekunneissa ja päätin lähteä kohti omia unelmiani miettimättä muiden mielipiteitä.

Omien kokemusteni kautta haluan motivoida ja inspiroida ihmisiä tarttumaan omista unelmistaan kiinni ja elämään sitä elämää mistä he ovat aiemmin vain unelmoineet.

Emma Länsivuori 2.jpg

 

EMMA LÄNSIVUORI

Ikä: 24-vuotias

Paikkakunta: Tampere

Työ / Koulutus: Psykologinen sairaanhoitaja
Instagram: @emmalansivuori

 

Olen aktiivinen ja elämäniloinen omien unelmiensa toteuttaja. Alunperin olen kotoisin Nurmijärveltä mutta Tampereelle muutin lukion jälkeen seikkailujen perässä. Minulle tärkeitä arvoja elämässä ovat luonnonläheisyys, yhteisöllisyys, oikeudenmukaisuus ja rakkaus.

 

Olen harrastanut koko elämäni erilaisia tanssilajeja ja viimeiset kuusi vuotta olen tanssinut Tapparan cheerleadereissä Sparkling Starseissa. Pidän erittäin tärkeänä kehon ja mielen yhteistyötä hyvinvoinnin edesauttamiseksi. 

 

Työni kautta olen saanut perehtyä laaja-alaisesti mielenterveyteen liittyviin asioihin. Haluan jakaa tietoutta erilaisista mielenterveyden haasteista ja niiden vaikutuksesta kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. 

Linda Sillanmäki 2.jpg

 

LINDA SILLANMÄKI

Ikä: 25-vuotias

Paikkakunta: Helsinki

Työ / Koulutus: Psykiatrinen sairaanhoitaja
Instagram: @lindauuu

 

Mielen hyvinvointi on yksi kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kulmakivistä.

 

Aiemmin pelko epäonnistumisesta sekä epävarmuus olivat hidasteena itseni toteuttamiselle.

Haluankin omien kokemusteni sekä työssäni opittujen taitojen kautta kannustaa muita olemaan armollisempia itseään kohtaan, lopettamaan itsensä vertaamisen muihin sekä motivoida kulkemaan omia unelmia kohti.

 

Jokainen meistä ansaitsee voida hyvin!

Ulpu Puhakka 2.jpg

 

ULPU PUHAKKA

Ikä: 36-vuotias

Paikkakunta: Helsinki

Työ / Koulutus: Kehonhallinnan koreografi, hyvinvointialan yrittäjä
Instagram: @ulpuhakka

 

Olen entinen balettitanssija, koreografi ja personal trainer, toiminut tanssijana ja valmentajana sekä Suomessa että ulkomailla. Nykyään valmennan pääasiallisesti Ulpustudiolla Ruoholahdessa.

Autan asiakkaitani saavuttamaan itselleen vahvan, terveen ja itsevarman kehon, jotta he voivat elää parhaalla kapasiteetilla itselleen merkityksellistä elämää - halutessaan vaikka bikinit päällä.

Haluan esimerkilläni näyttää, että elämän tasapaino syntyy niistä pienistä asioista, joita ihan kuka tahansa voi tehdä vuoden jokaisena päivänä.

Ellen Nevanperä 2.jpg

 

ELLEN NEVANPERÄ

Ikä: 22-vuotias

Paikkakunta: Helsinki

Työ / Koulutus: Asiakaspalvelija, avoimen yliopiston opiskelija
Instagram: 
@ellenamanda

 

Olen nuoresta pitäen ollut aktiivinen urheilija ja tällä hetkellä harrastan kuntosalia. Hyvinvointi ja terveys ovat minulle elämän tärkeimpiä arvoja.

Terveys ei ole kuitenkaan ollut minulle aina itsestään selvää, sillä kokonaisvaltainen hyvinvointi on vaatinut minulta ponnisteluja IBS-suolistohäiriön vuoksi. Fyysinen kipu sekä epätietoisuus terveydestä opettivat minulle armollisuutta itseään kohtaan.

Haluankin jakaa omat tietoni hyvinvoinnista muille, jotta voin auttaa muita löytämään avaimet omaan hyvinvointiin.

Saga Yli-Hannuksela2.jpg

 

SAGA YLI-HANNUKSELA

Ikä: 22-vuotias

Paikkakunta: Jyväskylä

Työ / Koulutus: Yliopisto-opiskelija 
Instagram: @sagwade

Opiskelen Jyväskylän yliopistossa liikunnan yhteiskuntatieteitä ja omaan vahvan kilpaurheilutaustan akrobatiavoimistelusta ja painista. Olen myös kahden pienen lapsen äiti. 

 

Kokemieni haasteiden kuten vakavan syömishäiriön vuoksi ymmärrän esimerkiksi ulkonäkökeskeisyyteen sekä dieettikulttuuriin piiloutuvia ongelmallisuuksia. Opiskelualastani haluan ammentaa eväitä etenkin hyvinvoinnin saavutettavuuteen siten, että jokaisella olisi mahdollisuus voida hyvin omalla tavallaan. Ymmärrän terveyden ja hyvinvoinnin laajempana kokonaisuutena ja haluan wellneksestä puhuessani korostaa ennenkaikkea kokonaivaltaista hyvinvointia.

 

Äitinä, entisenä kilpaurheilijana ja syömishäiriön läpikäyneenä koen minulla olevan runsaasti näkökulmia hyvinvointiin ja etenkin omaan kehosuhteeseen liittyviin haasteisiin. 

Haku
Wellnessmalli -kilpailuun tulossa jälleen keväällä 2024!

 

WM 2022 RYHMÄKUVA 2.jpg

Haku
Wellnessmalli -kilpailuun
tulossa jälleen 2024!

bottom of page